støt mødrehjælpens julehjælp

1. december – glædelig december

julelys

Alternativ opbevaring af julekuglerne, nu hvor min trofaste glaskuppel er gået bort…

I dag har vi taget hul på årets sidste måned, hvis det skulle være gået nogens næse forbi. Der er kun 24 dage til juleaften (i dag inklusiv) og julemåneden er for alvor skudt i gang. Det er nu tilladt at have kalenderlys, adventskrans og alt det krims-krams man ønsker fremme. Tilladt at skrue op for Wham og spise pebernødder og så er det blevet tid til at skrabe 1. december lågen på julekalenderen fra Quick.

arbejdet sætter vi i dag gang i vores drillenisseleg og derhjemme har jeg min helt egen vaskeægte drillenisse på snart 15 måneder. I går lavede hun f.eks. nissestreger i stuen… Hun fandt min store glaskuppel, som jeg i julens anledning havde fyldt med julekugler og så fik hun den fantastiske idé, at løfte låget så alle kuglerne trillede rundt i hele stuen og som den store finale røg glaskuplen lige en tur på gulvet med et brag. BANG! Glasskår ud over det hele. Forvirret tumling i midten af hele sceneriet. Ingen kom heldigvis til skade, men jeg besluttede mig hurtigt for, at de julekugler blev nødt til at komme op i en lidt anden højde og så måtte de som alternativ ned i et par vaser… Glaskuplen, den endte desværre sine dage der midt på stuegulvet.

Måske ender al min julepynt i år med udelukkende at være lavet af foldet papir og vat? Hvem ved. Heldigvis lever min adventskrans stadig.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

støt mødrehjælpens julehjælp