lungebetændelse

min adventskrans

img_8524

Masser af natur og et lille touch af glimmer…

Den ene dag tager den anden med en ubeskrivelig hastighed og jeg har på fornemmelsen, at inden vi ser os om er 2016 et lukket kapitel og vi står med begge ben solidt plantet i 2017.

Inden 2016 går på held, håber jeg dog på at nå at nyde julen med min lille familie. Vores første jul i eget hus – det er på en eller anden måde lidt specielt. I går fik jeg bikset årets juledekorationer sammen, så nu er vi klar til første søndag i advent næste weekend. Snart er vi (forhåbentlig) også klar til selve julen. Jeg har allerede flettet et utal af julestjerner, indkøbt juletræsfod, -tæppe og lyskæde. Der er gået ren jule-samler i dén på adressen. Er I også i gang med at redebygge op til jul?

Både min adventskrans og juledekorationen med kalenderlys er i naturlook med masser af blandede materialer fra naturen tilsat lidt kugler og glitter. Jeg er selv meget godt tilfreds og synes den passer rigtig godt ind i vores lille hjem. Hvad synes I? Og hvordan ser jeres krans ud i år, hvis I skal have én?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lungebetændelse