min adventskrans

i øvrigt #6

img_8496Mig i min mandetrøje

I øvrigt…

  • Har vi indenfor den seneste måned været ramt af lungebetændelse, maveonde, forkølelse/hoste og øjenbetændelse herhjemme. #Livetmedsmåbørn
  • Glæder jeg mig helt vanvittigt til julemad. Måske man skulle ønske sig bukser i et nr. større i julegave? Det kan blive en nødvendighed hvis min craving efter brune kartofler bliver indfriet i tilpasse mængder.
  • Håber jeg lidt det bliver snevejr juleaften. Det er så pænt!
  • Er jeg ellers glad nok for, at det ikke sner pt. Den dér hjørnegrund rydder jo ikke sig selv…
  • Synes jeg vintermørket er en ond størrelse. Er I også trætte hele tiden?
  • Er vi i gang med forberedelserne til et større renoveringsprojekt hjemme i fuglehuset. Og jeg sveder lidt ved tanken om alt det rod vi skal bo i undervejs. Men glæder mig samtidig over det resultat jeg regner med vi står med til næste sommer.
  • Har jeg købt mig en ny sweater. Den er rar. Og fra H&M’s herreafdeling… Jeg er åbenbart en lille mand.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min adventskrans