hvordan børster man tænder på en baby?

vinderen er…

frk lisberg konkurrence

-Sponsoreret give-away-

Tak til alle jer, der deltog i konkurrencen om det fine ‘MOR’ vedhæng fra Frk. Lisberg. Jeg har lyst til at give jer alle et, der er så mange søde kommentarer. Alt fra alle jer, der snart bliver mødre (STORT TILLYKKE) til jer, der allerede er mødre og ikke mindst alle jer, der tænker på jeres egen mor og vil give det til hende. Men desværre er der kun en vinder og det blev følgende kommentar…


Maria “Jeg vil rigtig gerne vinde vedhænget i guld. Det kunne være en vildt god måde at overraske med, at vi skal være forældre for første gang efter MANGE års forsøg. Der er ingen der ved det endnu, og det vil betyde rigtig meget for mig, at kunne bære et smukt smykke med den titel, som min mand og jeg har kæmpet mange år for <3”


Stort tillykke til Maria, både med gevinsten og ikke mindst med den længe ventede graviditet og endnu en gang tak fordi I alle deltog. Husk at følge med på IG @blogliebling.dk, hvor jeg annoncerer når der er konkurrencer på bloggen.

-Sponsoreret give-away-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvordan børster man tænder på en baby?