lykken er #78

mødrehjælpen er for alle

moedrehjaelpen

De to striktrøjer er lidt af min fangst hos Mødrehjælpen gennem tiden…

Kender I Mødrehjælpen? Jeg tror, at mange kender Mødrehjælpen af navn, men af gavn – måske ikke? Mit eget kendskab var indtil for et par år siden begrænset. Hvad der fik mine øjne op for deres arbejde var, at en sej kvinde i min familie var med til at få en lokal afdeling op og stå i min hjemby. Efter jeg er blevet mor har jeg faktisk også været forbi butikken i byen, hvor jeg bor og købe både bøger og beklædning til fantastiske priser. Så nu vil jeg lige slå et slag for Mødrehjælpen her på mit eget domæne.

Men hvad er Mødrehjælpen egentlig? Nedenstående uddrag har jeg fundet på deres hjemmeside.


“Mødrehjælpen rådgiver og støtter børnefamilier og gravide. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde for eksempel retshjælp og støttesamtaler ved tvivl om abort, ligesom vi hvert år uddeler julehjælp til trængte familier. Samtidig arbejder Mødrehjælpen politisk for at sikre en lovgivning, som forbedrer vilkårene for enlige forældre, gravide og børnefamilier. Begge dele gør vi for at sikre børn en god og tryg opvækst.”


Ud over al den hjælp og meget mere I kan læse om her, har Mødrehjælpen også butikker rundt omkring i det danske land. Man kan aflevere sit aflagte børnetøj, legetøj, barnevogne, børnemøbler og lignende og på den måde give butikkerne et godt udvalg at sælge til en fornuftig pris. Og man kan, som jeg har gjort, dermed købe en masse fine sager. Overskuddet fra butikkerne går til ovenstående hjælpearbejde. Du kan finde din lokale butik her.

Generelt vil jeg sige at udvalget er stort og så er det klart en fordel, at de går meget op i, at varerne skal være i god stand. Så gå et smut ind forbi din lokale butik næste gang du alligevel skal fornye minis garderobe – du kan blive positiv overrasket over hvad du kommer hjem med. I min lokale butik er der også mange fine nystrikkede sager fra nogle søde strikkekoner, det helt perfekt til den kommende sæson.

Med andre ord, jeg kan varmt anbefale alle at benytte Mødrehjælpen og støtte op om deres gode arbejde.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #78