vinderen er...

lykken er #78

lykken-er-78

Selvom jeg synes de mørke morgener er lidt træls, så er det alligevel lidt hyggeligt med stearinlys i mørket…

Et lidt sent lykke indlæg rammer endelig bloggen efter en uge, hvor vi på skift har været lagt ned af sygdom herhjemme. Heldigvis er vi ved at være ovenpå igen og klar på weekend.  Og jeg er klar med min ugentlige liste over små og store lykkestunder. Husk, at jeg bliver ekstra lykkelig, når I også vil dele jeres små og store glæder med mig i kommentarfeltet.

Lykken er…

 • Et glædeligt gensyn med (næsten) alle de dejlige damer jeg gik til fødselsforberedelse med.
 • Store striktrøjer og lune halstørklæder.
 • Sædevarme i bilen.
 • Tanken om, at min krop er ‘min’ igen. Det slog mig pludselig, at jeg er ovre graviditetsgener, ammeopstart og alt det mindre behagelige, der har fulgt med titlen som mor. Det er egentlig meget rart. F.eks. selv at kunne komme op fra sofaen hvis man har fået lagt sig på ryggen, det er da om at sætte pris på det nu man har prøvet at være en skildpadde, der ligger og spræller på skjoldet.
 • Chokoladekiks. Dem dér med chokolade på den ene side og kiks på den anden. Ja tak!
 • At vi har fået varmen tændt i huset og tilmed fået gang i brændeovnen. Det er jo bare så hyggeligt. Min første vinter med brændeovn. Juhuuu!
 • Min lille familie. Elsker, elsker, elsker dem <3

 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

3 kommentarer

 • Mortil2

  – at få nøglen til nyt hus
  – at få en underskrift på en købsaftale på det gamle hus
  – at vide man snart skal bo tæt på sine skønne børnebørn ❤️
  – at se sin mand i øjnene og fortælle hvor meget jeg elsker ham ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  .. at gå på weekend og have besluttet at holde mor/datter fri på mandag (længe leve lang weekend) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vinderen er...