diy: nem opsat frisure

lungebetændelse

tænder

Vi er tre trætte typer derhjemme for tiden…

Jeg håber ikke I er klikket forgæves ind på domænet den seneste uges tid? Der har nemlig ikke rigtig været nogen hjemme her i mit bloghus. Lyset har været slukket og indlæggene er udeblevet.

Jeg ville ønske jeg kunne sige, at jeg havde været alt for travl med alle mulige seje ting til at have tid til at blogge… Men i virkeligheden har jeg bare været alene hjemme med verdens bedste baby (kan man kalde hende baby, når hun snart er 14 måneder?). Hun har været syg i en hel uge nu, og i går faldt lægens dom. Det var ikke længere bare influenza, nej, hun har fået lungebetændelse. Lille stakkel.

Så både dage og nætter er lidt hårde og grådfyldte for tiden. Nu skal vi så finde på en smart måde at lokke penicillin i hende på, for ligesom med tandbørstningen er det ikke helt noget hun vil gøre frivilligt. Og så håber jeg, for alles skyld, at det virker hurtigt.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

diy: nem opsat frisure