lykken er #79

diy: nem opsat frisure

Jeg har fundet en gammel video frem fra gemmerne, hvor jeg viser en nem frisure, som er god til f.eks. julefrokosterne, der venter lige rundt om hjørnet. Og vigtigst af alt, den er nem og hurtig at lave – det er altid et plus. Jeg er personligt ikke så god til at bruge oceaner af tid på at sætte hår, lægge make-up og pynte mig, så en nem frisure som denne er lige noget for mig når Morknolden skal skiftes ud.

Siden jeg lavede denne video har jeg ‘videreudviklet’ lidt på frisuren og lavet den med fletninger også. Måske I gerne vil have en guide på det en dag?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #79