det er typisk mig...

vind: mor vedhæng fra frk. lisberg

frk lisberg konkurrence

-Sponsoreret give-away-

Jeg har glædet mig til at få lov til at forkæle jer med denne give-away. Frk. Lisberg spottede på min IG-profil (@blogliebling.dk) hvor glad jeg er for mit ‘Mor’ vedhæng, som jeg fik i gave af Iben til min fødselsdag. Hun spurgte derfor, om ikke jeg kunne have lyst til at udlodde et vedhæng til mine læsere og dét kunne jeg naturligvis ikke sige nej til. Så nu får I chancen for at vinde et fint vedhæng fra Frk. Lisberg. Det findes med tre forskellige tekster; “MOR”, “MAMMA” eller “MOM” og i flere forskellige farver (se her). Hvis du ikke selv er mor, så er det oplagt at vinde vedhænget som en lille gave til f.eks. din egen mor.

frk lisberg mom

For at deltage i konkurrencen skal du linke til hvilket vedhæng du ønsker dig i kommentarfeltet og gerne skrive om det er til dig selv eller hvem du vil give det til. Konkurrencen slutter søndag d. 2. oktober kl. 20.00!

Konkurrencen er slut!

-Sponsoreret give-away-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

45 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det er typisk mig...