10 ting jeg ikke forstår

tilbage ved tasterne

im back

En af de større piger fra børnehaven satte denne frisure på en pony på gården. Børn er virkelig sjove på dén måde! Jeg elsker det!

Jeg har haft fire dages fri – altså lørdag til tirsdag – og alligevel føler jeg mig helt bombet. Men dagene har også været tæt pakket. Først var der den store årlige fest med jobbet i fredags (drak mig ikke fuld – men kom sent hjem og det er hårdt nok, når man har en tumling, der vågner tidligt). Dernæst en halv lørdag i Bilka med orienteringsløb mellem hylder med mel, æg, citroner, lagkagebunde og andre fornødenheder til et barns aller første fødselsdag. Den anden halvdel af lørdagen gik med bagning af fire forskellige slags kager og så endelig borddækning, ballonoppustning, bollebagning og til sidst familiefødselsdag om søndagen. Mandag var den ægte fødselsdag. Den blev bl.a. brugt i svømmehallen, hvilket gjorde både barn og forældre godt udmattede. Og tirsdag, der fandt den årlige bondegårdstur med vuggestue og børnehave sted. Møg hyggeligt, men også ganske trættende – på den gode måde – med al den friske luft.

Nu er jeg endelig tilbage ved tasterne og jeg er snart klar med et ‘Lykken er’ indlæg og også noget om en gynge… Hold øje – der er snart nyt herinde.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg ikke forstår