hurraaaa for min mand

i øvrigt #5

Foto

Halskæde: Frk. Lisberg//Top: Envii//Bukser: 2nd One//Støvler: Gardenia  

  • Er jeg ikke begyndt at indtage det dersens mode-matcha siden sidste “i øvrigt” indlæg
  • Har jeg pludselig fået paranoia over folk, der står på motorvejsbroer og kigger ned på kørebanen. Så gå dog væk. Man bliver da helt bange når man kommer kørende…
  • Er mine fødder vidst vokset i min graviditet. Sgu da irriterende. ‘Men er det da ikke over et år siden du var gravid, Natasja?’ kunne man måske fristes til at spørge. Og jo, det er det. ‘Hvorfor har du så først fundet ud af det nu?!’ ville være den naturlige opfølgning på det svar. Og det er simpelthen fordi mine kondisko, Birkenstocks og mine sandaler alle har haft plads til min ½-1 størrelse mere. Men mine elskede ankelstøvler og ‘efterårssko’ er pludselig meget stramme. Pokkers.
  • Siger jeg alt for ofte sætninger, der starter med ‘én inde fra min terminsgruppe skriver…’ De af jer, der er i sådan en FB terminsgruppe ved hvor meget vildt, der kan ske sådan et sted. Hellige ko, der er drama på drengen og lidt for mange detaljer. F.eks. er det ikke unormalt, at der bliver talt om ‘slimet udflåd’ og ‘præ-sæd’ – WTF?
  • Bliver jeg ved med at være i terminsgruppen trods de spøjse og lidt for detaljerede historier… Der er heldigvis også lidt godt i sådan en gruppe. Måske nogen af jer er meldem af sådan en gruppe også?
  • Ville jeg ønske jeg var sådan en type, der jævnligt fik ansigtsbehandlinger, pedicure og pæn lak på neglene. I virkeligheden er jeg mere sådan én, der har uglet hår i kikset nakkeknold og aldrig bruger så meget som en neglefil eller parfume.

 

 Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hurraaaa for min mand