lykken er #72

vind – bad butcher’s til grillen

Bad Butcher 1 Bad Butcher 2 Bad Butcher 3

-Sponsoreret-

Godt nok er sommeren ved at lakke mod enden. Efterårets kølige, tågede og smukke morgener har endnu engang overtaget det danske land og solen hænger nu lavere og lavere på himlen for hver dag, der går. Det har været vores første sommer som hus- og haveejere. Og med den titel fulgte (åbenbart) et behov for en større grill, end den vi købte dengang vi fik en stor og lækker altan. Vi har fået grillet et par gange på vores nye og større grill, trods den tvivlsomme sommer med mange regnvejrsdage – og vi har planer om at fortsætte med at grille selvom dagene bliver koldere.

Da jeg fik en mail i min indbakke med spørgsmålet om, hvorvidt vi ville prøve lidt forskellige produkter fra Bad Butcher’s takkede jeg derfor ja. Vi har allerede prøvet marinaden til ‘drum sticks’ og den var ikke så ringe endda. Krydret og lækker. Som I kan se er der mange flere smagsvarianter vi skal spise os igennem før vi har prøvet det hele. Det er lige en opgave for mig. Men jeg tænker, at jeg ikke er den eneste her, der er vild med grillmad? Derfor har jeg fået lov til at udlodde en pakke magen til den jeg har modtaget med produkter fra Bad Butcher’s, som er ny serie af rubs, glazes og spice mixes.

Pakken består af…

 • Bad Butcher´s Smokey Burger Mix
 • Bad Butcher´s Bernaise Mayo Spice Mix
 • Bad Butcher´s Blue Cheese Mayo Spice Mix
 • Bad Butcher´s Chili Mayo Spice Mix
 • Bad Butcher´s Chili Fries Spice Mix
 • Bad Butcher´s Sweet Ribs Glaze
 • Bad Butcher´s Spicy Drumsticks Marinade
 • Bad Butcher´s Grilled Skewers Marinade
 • Bad Butcher´s Garlic Chicken Rub
 • Bad Butcher´s Chipotle Rub
 • Bad Butcher´s Pepper Steak Rub
 • Bad Butcher´s Smokey Spray Glaze

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar til indlægget her, hvor du skriver hvem du vil invitere på grillmad.

Konkurrencen er slut – vinderen blev Signe O., der vil invitere hendes far på grillmad. Tak fordi I alle deltog.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

14 kommentarer

 • Jeannie

  Min søde mand og datter helt klart <3
  Vi har godt nok stadig den "lille" Weber grill fra vi boede i lejlighed, som bliver brugt flittigt. 🙂 Men vi kan ikke rigtig blive enige om gas eller kul til en ny grill :-S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Min familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Cecilie

  Jeg vil invitere min farfar på grillmad <3
  Han gav mig og min mand en gasgrill i bryllupsgave sidste år og har endnu ikke haft fornøjelsen af at blive inviteret til mad lavet på grillen.
  Så det ville være en perfekt anledning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Rømer

  Jeg ville invitere mine dejlige veninder til en skøn grillaften❤️ Ville være skønt med en sensommeraften i det bedste selskab med dejlig mad 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Vi har den faste tradition, at min far kommer og spiser hver fredag aften. Og vi griller glad og gerne, så ofte som muligt! 🙂 Derudover har vi denne sommer givet min far en gasgrill i fødselsdagsgave. Han bor alene, og det der med at grille skal være nemt.
  Så; jeg ville som sædvanlig invitere ham på mad om fredagen – og så dele præmien med min far, hvis jeg skulle være så heldig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil invitere min amerikanske “familie” på grill, som snart kommer og besøger os (jeg boede hos dem, da jeg arbejdere i USA i en periode, og derigennem er de bare blevet ligesom familie for mig) De har aldrig besøgt os i vores nye hus (har boet her i 2 år) og det er første gang de alle 4 kommer til DK (ellers er det kun min “søster” som har været i DK) Så jeg vil invitere på en rigtig god gang grill, med alt hvad dertil hører ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  Hvor lækkert. Ville helt sikkert invitere dig, tror det unne blive så hyggeligt😃og så min dejlie familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Green

  Da jeg har fødselsdag i midten af september, ville jeg inviterer mine dejlige familie og veninder på tilbud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mine forældre, søster og bedsteforældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie marland

  mine svigerforældre, min mor og mine bedsteforældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Ej, hvor lækkert!
  Jeg vil invitere mine bedste veninder til grill og drinks på min terrasse, hvis jeg bliver den heldige vinder. Det kunne være så hyggeligt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det ser lækkert ud!!! Jeg ville nok invitere min mødregruppe til en aften uden børn, men med store bøffer og rosé 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg vil invitere min søde far på grillmad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Channe

  Jeg vil invitere min søde babydaddy på grillmad!
  Herhjemme er det altid ham, som leger MasterChef på grillen og det kunne være skønt, at forkæle ham på en rigtig ‘Nicklas’-måde! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #72