tilbage i tiden 2012

nu sker det!

2016-08-15_12-11-43

For lidt tid siden teasede jeg lidt for, at der skulle ske noget sjovt med bloggen. Og nu er det endelig nu, at det sker! Jeg skal nemlig blogge for FRB.C Shopping aka Frederiksberg Centret de næste to måneder. Mit første indlæg er oppe på deres blog nu – læs det lige her. Jeg har været lidt stille herinde, men faktisk er det slet ikke fordi jeg har ligget på den lade side. Jeg har bl.a. haft gang i lidt forberedelser til indlæggene hos FRB.C, så jeg håber I vil tage jer tid til at læse med derinde også.

Jeg lover, at jeg også blogger her i min egen lille biks, selvom jeg har lovet mig selv væk til anden side et par måneder. Jeg skylder jer jo også stadig lidt flere bryllupsindlæg, remember?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tilbage i tiden 2012