lykken er #73

hvad arbejder jeg med?

Skjorte ST

Jeg fik et spørgsmål til mit indlæg om hvordan det var at komme tilbage på arbejde efter endt barsel. Spørgsmålet lød som følger:

“Jeg har faktisk flere gange spekuleret på, hvad du mere specifikt arbejder med udover “kontor”, og tænkte at dette indlæg var en oplagt mulighed for at spørge. Jeg ved ikke om det er muligt at beskrive uden at fortælle om arbejdsplads, eller om du hellere vil holde det privat, for det er selvfølgelig også helt i orden.

Det var et rigtig fint og passende spørgsmål. Egentlig vil jeg helst ikke fedte mit daglige job for meget ind i bloggen, men jeg kan godt løfte sløret lidt for hvad jeg går og laver mandag til fredag uden at fortælle for meget.

Jeg er ansat i en stor dansk virksomhed som Personlig Assistent. Ikke sådan én Personlig Assistent, der laver kaffe og henter rensetøj, men sådan én, der planlægger møder, koordinerer og står for en masse administrative processer i det område jeg er ansat i. Jeg har været i virksomheden i fem år her d. 1. september og er super glad for det. Jeg er ansat i et område, hvor vi arbejder med Supply Chain og har en masse spændende projekter og arbejdsgange – så jeg keder mig heldigvis aldrig.

Så det er altså hvad jeg går og laver til daglig. Min uddannelse er i øvrigt en HD med speciale i Marketing Management som jeg færdiggjorde på CBS i 2013.

Nu er jeg nysgerrig – hvad arbejder I med, eller læser I til?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

 • Emma

  Tusind tak for fint og detaljeret svar – og en i øvrigt altid dejlig blog 😉 Det lyder rigtig spændende.
  Personligt arbejder jeg på en folkeskole som lærervikar, og er i gang med mit andet sabbatår, som indtil videre også har budt på backpackerrejse, og muligvis snart et højskoleophold. Til sommer kunne jeg godt forestille mig at læse psykologi eller noget samfundsvidenskabeligt.. Jeg holder stadig alle muligheder åbne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selv tak 🙂 Mega spændende med backpackerrejse og højskole! Og ikke mindst at se hvad fremtiden bringer 🙂 Pøj pøj med det hele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  Lyder spændende 😃
  Jer er på æsten 10 år selvstændig massør og kostvejleder. Elsker mit job og friheden😁😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor lækkert <3 Massage kan man altid bruge! Og en kostplan kunne undertegnede nok også have gavn af 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #73