lykken er #68

vores bryllup – frieriet

Blogliebling frieri

Jeg sagde ‘ja’ en million gange

Egentlig synes jeg, at et frieri er en ret personlig ting. Alligevel kan jeg godt løfte sløret lidt for hvordan min kære mand friede til mig for snart to år siden, uden at gå for meget i detaljen. Jeg har også haft skrevet lidt om det i dette indlæg sidste år.

Vi var afsted på vores traditionsrige kanotur i de svenske skove. Se flere billeder fra vores ture her, her, her og her. Når vi er afsted er alt meget nede på jorden. Vi sover i telt, laver mad på trangia, tisser i skoven og er meget afslappede i det hele taget. Der er intet glamour over det – det er ren og rå natur og så er det ikke mindst nærvær i den fineste form. Jeg havde alligevel ALDRIG i min vildeste fantasi forestillet mig, at min mand ville fri til mig. Og slet ikke på vores kanotur. Jeg kan godt sige uden at overdrive, at jeg var meget overrasket (positivt) og min reaktion på hans frieri bar vidst også præg deraf. Jeg troede måske lidt han jokede til at starte med. Jeg sagde dog ‘ja’ – nok en million gange i virkeligheden. Og jeg blev sindsygt glad. Og lidt bange for at miste ringen også, nu hvor vi sejlede i kano og befandt os i vildmarken. Manden min lovede dog at passe på den for mig og hver gang vi ikke sejlede pakkede jeg den fint ud af sin æske og tog den på min finger.

Da vi skulle køre hjem fra kanoturen tilbød jeg friskt at køre hele vejen – så kunne jeg nemlig beundre skæret fra min brillantring på rattet hele vejen over sundet. Jeg elsker den ring. Den er så flot. Men jeg elsker den allermest på grund af dens betydning.

En bryllupsføljeton begynder

Dette var det første indlæg om vores bryllup – der kommer flere, som jeg nævnte i indlægget her. Jeg håber ikke, at I er ved at kaste op af al den kærlighed på min virtuelle adresse? Sig lige til hvis det bliver for meget for jer. Jeg har egentlig aldrig selv været sådan helt vild med bryllupper – før jeg selv blev gift. Nu er jeg kæmpe fan. Så jeg kan tale om bryllupper og børn i timevis. Jeg lover dog, at der også kommer andre indlæg på bloggen fremover end bare bryllupper og børn. Men den kommende tid vil der være en del blonder, blomster og bryllupssnak på domænet.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #68