vores bryllup - brudekjolen

vores bryllup – ceremoni i det fri

En anderledes vielse i det fri

Vi valgte en lidt anderledes ceremoni, men en ceremoni, som passede rigtig fint med vores begges ønsker. Vi blev viet i haven på stedet, hvor vi efterfølgende hos fest. Langt ude på landet, tæt på vandet, i det Nordsjællandske. Selve vielsen stod vores lokale præst fra Grøndalskirken i KBH NV for. Hun var rejst den lange vej for at foretage vielsen for os. Det kan varmt anbefales, hvis man ikke er til et klassisk kirkebryllup, men gerne vil have lidt af højtideligheden ved en kirkelig ceremoni.

Vi fulgte præcis samme program som man vil gøre i en kirke – bare med hjemmelavet ‘alter’ og melodier til sange og salmer spillet på store højtalere i stedet for kirkesangere og orgelmusik. Vi valgte selv salmer og sange og jeg lavede et program som alle gæsterne fik udleveret med sangtekster i, så man kunne følge med undervejs.

Meget planlagt og alligevel en overraskelse

Jeg følte vi havde taget højde for meget. Der var indkøbt 40 hvide tæpper, hvis det skulle blive koldt og damerne i deres fine kjoler skulle fryse under ceremonien. Vi havde telte i tilfælde af regn. Ja vi havde planlagt en del. Alligevel skete der noget uventet midt under ceremonien. Efter vores ‘ja’ til hinanden, midt i en salme, begynder en mand i en af nabohaverne at slå græs. Dét havde jeg slet ikke skænket en tanke, at den slags kunne ske. Heldigvis kunne jeg kun smile lidt af det, det ødelagde ikke noget, men alle gæsterne husker det.

Hvis jeg skal anbefale kommende brudepar om hvordan de skal vælge ceremoni, kan jeg kun anbefale at mærke godt efter hvad man er til og ikke give op hvis der er lidt bump på vejen mod en utraditionel form. Det krævede lidt ekstra koordinering med en vielse i det fri, da vi selv stod for alt fra opsætning af stole, alter, opsætning og print af program for vielsen, pynt, mikrofon til præst, melodier til sange osv. Men det var virkelig det hele værd.

Vielse1

Vielse2

Vielse3


Vielse7

Vielse9

Vielse6

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

 • Maria

  Må man spørge hvad det dejlige bryllup løb op i af pris – eller er det for personligt? Det ligner bare et rigtig personligt og dejligt drømmebryllup I har haft – og en plæneklipper er da kun med til at gøre det mere perfekt på det gode måde (der skal jo ske nogle lidt “skæve” ting – ellers er det for kedeligt hehe)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha, du må meget gerne spørge 🙂 Men hvis jeg skal være helt ærlig, så kan jeg desværre ikke give et præcist tal. Vi har købt ind til brylluppet over mere end et halvt år og har fået nogle ting i gave af familie (f.eks. noget mad og vores fotograf), så derfor er budgettet ikke helt retvisende 🙂
   Jeg syntes både på dagen og den dag i dag, at det med plæneklipperen var ret sjovt – især fordi jeg ikke kunne lade være med at tænke på hvor meget man kan tro man har forberedt ALT og så kan noget udefra pludselig ændre på det hele 🙂 Sådan er livet – og sådan er bryllupper åbenbart også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke billeder – det ser dejligt ud (;

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint :), og tilykke <3, god ide med et program og de hvide roser at kaste med istedet for ris 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak <3 <3 Roserne satte sig i hvert fald ikke alle vegne som ris godt kan have en tendens til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vores bryllup - brudekjolen