vores bryllup - frieriet

vores bryllup – brudebuketten

Tid til bryllupsspam

Jeg har, siden vores bryllup 10. juli sidste år, delt et par billeder fra vores store dag på min Instagram profil. Som lovet vil jeg nu lave nogle indlæg med lidt forskellige detaljer fra brylluppet og en ordentlig omgang fotos, ikke mindst. Én af de ting, der oftest har fået en del kommentarer med på vejen er min brudebuket. Buketten var så smuk og jeg ville ønske den stod frisk og blomstrende i mit hjem hver dag. Egentlig ville jeg måske ønske, at hele vores bryllupsdag kunne vare for evigt. Det var den bedste dag, så fuld af kærlighed og glæde. Efter meget hårdt arbejde og kæmpe stor hjælp fra vores familier, blev det hele præcist som vi ønskede os det.

Takt og tone og det perfekte makkerpar

Brudebuketten var en af de få ting, hvor jeg ikke havde en finger med i spillet. I bedste takt og tone stil stod min ægtemand for min brudebuket. Og det gjorde han til perfektion! Han havde teamet op med min mor og sammen havde de været ude og udvælge hvilke blomster, der skulle i buketten, som min mor bandt. Da jeg ankom til haven, hvor vores ceremoni foregik, kom min mor og søster og leverede den smukkeste buket til mig. Mændene havde fine matchende brystbuketter på. Det var mega gennemført. Og bonderoserne havde vi også i vores buketter på bordene til festen som vi selv havde lavet – helt uden jeg vidste, at bonderoserne også var i min brudebuket. Det gik op i en højere enhed og jeg elskede alt fra farvevalg til størrelse og mix af blomster. Det havde min kære mand og mor gjort godt.

Buket4

Buket1

Buket2

Buket5

Lommetørklæderne er købt på denne Etsy shop.

Buket 6

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vores bryllup - frieriet