outfit: tilbage på job

nyt i fuglehuset

Kelim tæppe

Jeans: Diesel//Tæppe: Ilva//Krus: Royal Copenhagen (det gættede I nok)

For at overskriften skal give mening, er jeg lige nødt til at give en lille forklaring. Vores hus er knap 130kvm – mange af vores bekendte og ikke mindst også folk som både min søster og jeg følger på Instagram, bor i huse på 200-300kvm. Derfor er vores hus et ‘lille’ hus. Min søsters hus er cirka samme størrelse og går under navnet ‘Dukkehuset’, mens vores hus har fået tilnavnet ‘Fuglehuset’, da vi er bosat i Pipkvarteret i vores by. Så fik vi dét på plads og I ved fremover, at det er mine private gemakker jeg omtaler når jeg nævner Fuglehuset.

Her i Fuglehuset går vi fortsat og pusler med at komme på plads. Senest har vi været ude og rive foret og købe et kelim tæppe til stuen og så var jeg så svineheldig, at få en mega fin Le Klint sakselampe af min kære mand i bryllupsdagsgave. Vores hus er en 60’er villa, så begge dele passer virkelig fint til husets stil. Jeg glæder mig til at få lampen op og ikke mindst til, at vi (med ‘vi’ mener jeg min mega handy mand) får renoveret en gammel daybed vi har stående, som skal bo på kelimtæppet og forhåbentlig danne rammen om nogle hyggelige stunder med højtlæsning og eftermiddagsputning.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit: tilbage på job