nyt i fuglehuset

nedtælling – 3 uger til…

 photo fdbc0946-3baa-4255-81f8-45a84d4a17f3_zps21d3b9bf.jpg

Om bare tre uger er det… Da da da da da da… Trommehvirvel… Min fødselsdag! Jeg glæder mig, men faktisk glæder jeg mig mere til lille I’s fødselsdag i september. Og jeg tror også, at jeg glæder mig mere end min mand selv gør, til han senere på året har rund fødselsdag. Selvom det bliver en udfordring at finde en god gave til ham (kender I det med mænd og gaver? Altid en udfordring!). Jeg har altid været en sucker for fødselsdage og alt det der følger med – især kage og pæn gaveindpakning. Nogle fødselsdage står helt særligt frem. F.eks. min 25 års fødselsdag, hvor vi var på sightseeing i København, spiste dejlig mad og bare nød livet. Dét var en dejlig dag. Jeg har været i gemmerne og fundet et par gamle indlæg om fødselsdag, bl.a. min 24 års fødselsdag, hvor jeg så lidt kikset ud i en alt for pussenusset kjole, men til gengæld havde bagt mange lækre kager… Et super kort indlæg om min 25 års fødselsdag… Og så to indlæg fra den fantastiske tur på min 25 års fødselsdag her og her.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyt i fuglehuset