nedtælling - 3 uger til...

lykken er #69

sovehår

Når jeg laver mit lykkeindlæg, gør jeg hver uge en kladde klar, hvori jeg løbende skriver de små gode ting jeg oplever i min hverdag. Indlæggene hedder ‘Lykken er…’ efterfulgt af det nummer indlæg vi nu engang er kommet til. Og nu er det så, at jeg ser, at overskriften netop denne uge kunne tolkes lidt forkert hvis man altså tænker i dén slags baner… Jeg må derfor skuffe folk, der har klikket ind på indlægget om en ‘lykkelig 69’er’ i håb om lidt slibrig læsning – dette indlæg har ikke meget kinky over sig, det er blot en lille fejring af alt det, der gør hverdagen lidt bedre. Nr. 69 i rækken. Husk, at I er velkomne til at dele jeres små gode stunder i kommentarfeltet.

Lykken er…

 • At få den flotteste sakselampe fra Le Klint i bryllupsdagsgave af min kære mand. Mega overscoring jeg har lavet mig! Altså min mand, selvom lampen nu også er en god fangst.
 • At få hjælp til genstridigt havearbejde. Vi havde en meget stædig og stor rhododendron, der nægtede at blive flyttet fra den ene ende af haven til en anden. Men de stærke mænd i mit liv klarede opgaven – tilmed midt i den tarvelige sommerregn.
 • At vågne op til en glad baby hver morgen (også selvom hun nogle morgener vågner lidt for tidligt)…
 • Når solen endelig skinner! Hvor har sommeren dog gemt sig? Vi spiste endda udenfor tidligere på ugen. Dét var lækkert.
 • At vejene næsten er tomme om morgenen fordi alle andre er på ferie. Gid det ville fortsætte sådan.
 • At kantinen på jobbet har serveret både lækre jordbær, scones, hummus og friskbagt brød min første uge tilbage på job. MÅMS!
 • Grilmad og godt selskab!
 • Varmt brusebad med hårvask.

 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

 • Øv, jeg troede, det handlede om noget andet 😉
  Jeg er vild med de tomme veje. Så fantastisk!
  Øv, min kantine er gået på ferie 🙂 Vi er ikke så mange i denne tid, så vi “smørrer selv”. Bah..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nedtælling - 3 uger til...