fødselsdagsønsker

hoppende bolde og et samarbejde jeg ser frem til

blogliebling

Jeg vil så meget, men føler, at jeg når så lidt.

Min hjerne er et stort kludder af tanker. Der sker så meget omkring mig lige nu. Jeg forsøger at holde øjene på alle de bolde, der er i luften, men jeg føler mest, at jeg står midt i den her gamle reklame og bare ser en masse ske rundt om mig uden chance for at nå at reagere på det hele.

Jeg er startet på arbejde efter barsel og jeg kan mærke min hjerne er lidt utrænet og skal tilbage ind i rutinen. Tilbage i topform. Derudover sker der ting og sager i privaten, som fylder nat og dag. Samtidig har vi tre ud af tre fødselsdage på vores matrikel indenfor de næste to måneder – heraf en 1 års og en 30 års. Ingen af fødselsdagene er planlagt endnu. Vores hus er et kapitel for sig og vi har en lang liste af ønsker til forbedringer i det, men meget lidt tid og midler til at realisere det hele.

Samtidig har jeg en helt masse jeg gerne vil skrive om herinde. Men det er som om jeg konstant går i stå når først jeg har tastet overskriften. Heldigvis er jeg min egen ‘chef’ her på bloggen, så jeg kan tilpasse min aktivitet herinde til de øvrige omstændigheder. Når det så er sagt, så har jeg et snarligt større samarbejde, som jeg glæder mig helt vildt til og som kræver lidt timer ved tasteturet. Heldigvis er det noget jeg har glædet mig til et stykke tid efterhånden, så jeg regner med, at det kommer til at gå legende let.

Kan I gætte hvad jeg skal?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

 • anette

  Det er hårdt at starte op igen, giv det tid, så kommer overskud og alt tilbge.
  spændende med det nye 😀kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha det lyder også som mange ting i skal nå.
  Det lyder spændende med det nye.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fødselsdagsønsker