vores bryllup - ceremoni i det fri

1 års bryllupsdag

Bryllup1 Bryllup2 Bryllup3 Bryllup4

Vores bryllupskage var en masse pavlovaer – her er den vi som brudepar skar for..

I dag har vi 1 års bryllupsdag. Vores første år som ægtefolk er fløjet afsted og der er sket så vanvittig meget. Vores bryllupsdag var den bedste dag i mit liv til dato. Dagen var så fuld af kærlighed og glæde og jeg kan stadig blive helt høj ved tanken om, at vi gjorde det! Efter næsten 12 ½ år som kærester og med op- og nedture, så blev vi endelig mand og kone (kone er i øvrigt en titel jeg bruger mindst muligt, da jeg synes det er lidt støvet.. ‘Hustru’ lyder mere ungt og smukt, ikke?). Siden vores bryllup er vi både blevet forældre og vi er blevet husejere. Livet er med andre ord ikke gået i stå efter vi fik ringene solidt plantet på vores fingre. Tværtimod har vi masser af skibe i søen og nok at se til – og alt er lige som det skal være. Jeg er vild med os og med det lille menneske vi har skabt.

Skulle vi følge traditionerne, skulle vi i dag på vores 1 års bryllupsdag have spist et stykke af vores bryllupskage. Da vores kage var en lækker pavlova med masser af friske bær, som min mor selv havde lavet, og ikke en egentlig bryllupskage, besluttede vi os for at skippe den tradition. Men hvis det ikke var fordi vi skulle til familiefødselsdag og spise rigeligt med kage i dag, så kunne jeg da godt lige have spist en (nybagt) pavlova i dagens anledning. Den kage er bare så god på den her årstid.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vores bryllup - ceremoni i det fri