gaveide til studenten

lykken er #67

lykkener

Jeg har fået lyst til at genoptage en gammel klassiker her på bloggen, som har været i dvale et par gange og er blevet genoplivet ligeså mange gange. Om jeg kan, vil jeg hver uge lave et indlæg med store og små ting, der har gjort ugen lidt bedre. I må meget gerne dele jeres liste i kommentarfeltet – det er noget af det hyggeligste jeg ved.

Lykken er…

  • At være husejer med stor have om sommeren (måske not so much når det bliver vinter og der skal ryddes sne, men på solskinsdage er det nice). På mit bord står den dejligste, duftende buket af vilde blomster fundet i haven. Det er skida hyggeligt.
  • At vi har fået en stor gasgrill til den dersens have!
  • At det (7-9-13) går fremragende med min dejlige baby i vuggestuen.
  • At den lille dame har fire fine fortænder på vej. Det er SÅ sødt. Følte mig helt høj den dag jeg fandt ud af det. (Apropos tidspunkter, hvor man ved man er blevet mor…)
  • At kigge i gamle fotos. Senest har jeg sat vores bryllupsfotos i albummer – det vakte mange gode minder.
  • Oreo kiks!
  • Babylatter – den dér helt klukkende og ægte latter.

 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gaveide til studenten