Fødselsberetning #5

konkurrence – flipp magasiner online

FLIPP

-Sponsoreret-

For et lille stykke tid siden var min lille favorit dame og jeg inviteret til et herligt event. Til eventet hørte vi om Egmonts nyeste skud på stammen – en app fyldt med magasiner. Nærmere bestemt over 45 forskellige magasiner. Alt fra Eurowoman til Fit Living til Hjemmet, Bolig Liv, Gravid, Vores Børn, Anders And og meget mere. Der er noget for alle i familien. Og man kan også læse de tidligere versioner af magasinerne på app’en. Der er altså virkelig mange timers underholdning at finde.

Jeg var så heldig at få en kode med hjem til mig selv, så jeg kunne teste app’en, hvilket jeg bl.a. fik gjort lidt på vores sommerferie. Magasinerne kan nemlig også hentes ned så de kan læses offline, f.eks. på flyveturen eller ved poolen.

Ud over min egen kode til at teste app’en fik jeg også nogle koder, som jeg kan udlodde til et par heldige vindere. Koderne giver 3 måneders fri adgang – ingen binding. Hvis du gerne vil vinde sådan en god omgang læsning til din sommerferie og samtidig en ekstra kode, du kan forære til en ven – så hop ind på min IG konto (@blogliebling) og deltag i konkurrencen. Vinderen findes onsdag d. 15. juni.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

  • Pia R

    Jeg kan ikke finde et konkurrenceopslag på din instagram

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det skulle gerne være på IG nu 🙂 Tak fordi du gjorde opmærksom på det ikke var kommet online 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsberetning #5