ferien slutter og vuggestuelivet starter

gaver til både mor og far

DW ure

-Sponsoreret-

Vi har været så heldige at få matchende ure fra Daniel Wellington. En slags forsinket Mors/Fars Das gave kan man måske kalde det. Urene er generelt en rigtig fin gaveidé til alt fra studenten til bacheloren, kandidaten eller ganske enkelt til fødselaren eller måske som morgengave til sommerens bryllupper. Modellen vi begge har valgt hedder ‘Dapper’ og findes både til damer og herrer. Vi har begge valgt en sølv urskive og lys læderrem – de findes også med forgyldte urskiver samt et stort udvalg af stropper. Så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Find din nærmeste butik her og se det store udvalg af ure online her.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ferien slutter og vuggestuelivet starter