f*cking fredag

firkantet liv

Som de fleste nok ved, er jeg rigtig glad for Instagram. Jeg scroller igennem læssevis af fotos fra folk jeg kender – og folk jeg ikke kender. Og så deler jeg også flittigt ud af mit eget liv i små firkanter. Her er lidt af hvad min profil (@blogliebling) bl.a. byder på:

Instagram

Friske blomster fra haven i min nye Royal Copenhagen vase (RC = Instagram kliché)//Et tilbageblik på min gravide mave sidste sommer//Pæne planter på Gammel Kongevej//Mit nye ur og lidt mere af min have i baggrunden//Min lille hjælper og vores daglige omgang vasketøj//Dejlig dansk frokost hjemme i huset//En fin bil jeg spottede i min by//En lille bid af min ‘nye’ by – nemlig Frederiksborg Slot, hvor jeg selv er døbt i tidernes morgen//Det mest nervepirrende møbel vi ejer – marmorsofabordet (kombineret med en tumling = en dårlig idé)//Queen B og hendes lemonade – glæder mig til at se hende live igen om en lille måned//Maude’s på flotte Frederiksberg//Min have – masser af have!

Smid gerne jeres profilnavn i kommentarfeltet hvis I også bruger Instagram flittigt. Så vil jeg gerne aflægge jer et virtuelt besøg..

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

f*cking fredag