Fødselsberetning #4

ferien slutter og vuggestuelivet starter

ferie

I dag har vi vores sidste dag i vores fælles sommerferie i år. Vi har haft to uger sammen og det har været to fantastiske uger. Vi har nydt dejlige Danmark, som har vist sig fra sin flotteste side med høj sol og mulighed for at spise alle døgnets måltider i haven (fik jeg sagt jeg elsker vi har en have?). Vi har været en uge på Rhodos og sole og bade og slappe heeeelt af. Og så har vi i dag fejret Fars Dag. Det har på mange måder været helt fantastisk – og egentlig kunne vi snildt bruge mange flere uger på dén her måde. Det er super rart. Men hverdagen kalder og næste uge byder på noget helt nyt!

Vores lille pige skal starte i vuggestue i næste uge. Jeg forstår det ikke helt. Hun er jo stadig så bette? Men det er på den anden side nok bedst hun kommer afsted inden jeg engang skal tilbage på job – hun har én gang været med til et møde på kontoret og det var mildest talt ingen succes. Alligevel er det godt nok underligt sådan at skulle aflevere sit barn til ‘fremmede’. Jeg er nervøs og glæder mig samtidig på hendes vegne over alle de oplevelser hun vil få i vuggestuen. Nye venner, sjove lege, traditioner og mødet med flinke pædagoger. Det skal nok blive rigtig godt. Det fortæller jeg i hvert fald mig selv flere gange dagligt.

I øvrigt har jeg stadig et par fødselsføljeton indlæg, der ligger og venter på at blive udgivet. De kommer snart online – så hold øje herinde.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsberetning #4