vuggestuestart

babybløde fødder til sommer

 photo ddff74e3-eba7-4488-b347-b7ce297710da_zpsd184d7ad.jpg

Jeg vil lige dele et (efterhånden gammelt) tip med jer. Nemlig et tip til hvordan man kan få de fineste bløde fødder nærmest uden at røre en finger. Det kan gøres mens baby sover en lur (ha! hvis baby sover en lur), mens man læser op til den sidste eksamen eller måske mens man ser et godt afsnit af Game of Thrones.

Læs mit gamle indlæg med tippet her og se hvor nemt det er. OBS! Jeg vil ikke anbefale man bruger dette få dage før man skal have åbne sko på, da fødderne undervejs i processen ser herrens ud. Men resultatet bliver virkelig godt, så det er det værd.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vuggestuestart