10 ting jeg ville ønske jeg havde vidst før jeg blev mor

min første mors dag og lidt om traditioner

På søndag d. 8. maj er det Mors Dag. Min allerførste Mors Dag som mor. Det er lidt stort. For mig i hvert fald. I min familie har vi faktisk altid haft tradition for at fejre både Mors og Fars Dag. Helt fra vi var små, har min søster og jeg været ude og finde en lille ting til vores forældre og typisk fejret dagen med at lave et dejligt morgenbord. Hvilken tradition vores lille familie kommer have må tiden vise, men jeg håber lidt (vink vink kære mand), at vi også kommer til at fejre begge dage lidt i større eller mindre grad.

Min datter er den største gave – så egentlig behøver dagen ikke handle om det materielle, det er mest det med at hygge sig og have lidt tid sammen jeg værdsætter, men derfor behøver gaver ikke være bandlyst. Forkælelse er altid rart og det kan være rigtig hyggeligt med en lille ting. Jeg har derfor forfattet en lille liste over gaveidéer til mødre i alle aldre – der er links i teksten til de steder sagerne kan erhverves. Tilføj gerne gode forslag i kommentarfeltet.

mors dag collage

Gode idéer til Mors Dag gaven…

  • En rigtig god massage. Hvis barnets/børnenes farmand ikke orker at stå for det selv findes der bl.a. et stort udvalg af udbydere her.
  • En god lur uden babygråd og/eller lortebleer.
  • Et hyggeligt krus til at drikke kaffe/te af. Jeg er vild med ‘prinsesse’ krusene fra Royal Copenhagen. Når min datter bliver lidt større ville et hjemmelavet krus også stå højt på ønskelisten.
  • Blomster – det virker hver gang! Hos Euroflorist.dk kan man få en fin Mors Dag buket, hvor man støtter Mødrehjælpen med 25kr. Dobbelt op på sød tanke.
  • Et fint smykke, eventuelt med barnets/børnenes forbogstaver. F.eks. det fine armbånd fra Carré, der støtter Maternity Foundation og deres arbejde med at redde liv i forbindelse med graviditet og fødsel.
  • Pæn neglelak – og tid til at lægge den. Den fine lak fra Essie emmer af sommer!
  • En tur i biffen med barnets/børnenes far – det er sparsomt med kærestetid i en travl hverdag som forældre, så lidt tid ‘alene’ er ren luksus.
  • En fin vase man kan få blomster i på mærkedage (mors dag, egen fødselsdag, den dag man blev mor aka barnets fødselsdag, bryllupsdage osv.). Jeg drømmer selv om den fine lille vase Royal Copenhagen har lavet. Find den her.
  • En pæn plakat til væggene. F.eks. fra Love My Type set hos Just Spotted.

 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg ville ønske jeg havde vidst før jeg blev mor