første ferie med baby - sommerferien går til...

badetøj til mor og baby

Det er med lige dele glæde og angst, at jeg ser frem til vores kommende sommerferie. Jeg glæder mig helt ubeskriveligt til at komme ned i solen og slappe helt af med min mand og vores labre datter. Jeg glæder mig til at spise god mad, at dase og ikke mindst at bade med mit lille svømmebarn. Hun er vild med vandet til babysvømning, så jeg håber at poolen på hotellet også bliver en succes.

Årsagen til min til tider begrænsede entusiasme omkring ferien er, at jeg nu har kunne gemme min morkrop væk i vintertøj læææænge. At skulle i badetøj er derfor lidt af en udfordring for en semi-forfængelig type som mig. Jeg har ærligt talt ikke gjort dagens gode gerning for at få min krop til at fremstå pæn efter endt graviditet og jeg frygter, at jeg må bøde for det når mit blege maveskind skal se dagens lys. Det er blødere end den smør, der smelter på de lune friskbagte morgenboller, som delvist er årsagen til mit udseende. Åh gru! Men det skal nok blive fint, messer jeg inden i hovedet. Og om end ikke andet, så er det da en god lejlighed til at shoppe lidt nyt pænt til at pakke både mig selv og mit lille lækre menneske ind i. Jeg har derfor fundet lidt lækkert bade- og sommertøj frem til både baby og mor. Måske I kan få lidt inspiration hvis I også selv skal på ferie.

Til Lille Liebling

badetøjcollage2

UV draft med sommerfugle: Mini a Ture//Kjole med print: Mini Rodini//Tunika: Name It//Bøllehat: Name It//Hvid solhat: Lindberg//Tæppe: Liewood

Til moren

badetøjcollage3

Buksedragt: Noisy May//Bikinitop: Pieces//Bikinitrusse: Pieces//Solbriller: Ray-Ban//Sort badedragt: Tommy Hilfiger//T-shirt kjole: Vila//Sort læder sandal: Vero Moda//Stråhat: Only

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

første ferie med baby - sommerferien går til...