kom med mig i bad

i øvrigt #3

 photo 09031dd7-189b-42e0-a023-0655a24316bd_zps10e9a95a.jpg

Efter en længere pause kommer her en ny omgang ‘i øvrigt’. Dagens tema er noget i retning af ‘jeg-ønsker-mig-en-bikinimodels-krop-men-elsker-min-chokolade-for-højt’. Kender I det? Nåh, men nu til sagen. Here we go – i øvrigt…

 • Har jeg endelig gået min første lange tur (+10km) efter vores flytning. Det var rart, og tiltrængt.
 • Kender jeg vejene rundt om vores hus ud og ind snart, da jeg traver rundt med barnevognen rundt regnet tre gange dagligt for at få den lille sveske til at sove.
 • Er min dyrtindkøbte yogamåtte endeligt kommet til gavn – min mand ville ikke ridse vores nyslebede gulve og har derfor brugt den som underlag under en stige når han har hængt lamper op og så videre i huset. Super godt jeg fik købt den..
 • Forstår jeg ikke, at jeg ikke taber mig, når jeg ser hvor robust min baby er. Hun burde have suget al næring ud af mig for længst.
 • Spiser jeg nok for mange søde sager til at gå ned i vægt og taljemål.
 • Har jeg et helt skab fuld af tøj jeg ikke kan passe..
 • Var vores indkøbsvogn i det forjættede Gekås varehus i Sverige en sær blanding af løsgodis, Marabou og nye træningsbukser til undertegnede. Der skal være balance i tingene.
 • Har vi købt en sommerferie (JUUUUUBIIIIIII!!!!) – så jeg føler egentlig jeg bør holde igen med de søde sager og skrue op for de lange gåture.

 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

 • Har termin om 1½ måneds tid, og gør mig allerede nu ingen store forventninger om, at mave, talje mv. falder drastisk. “Lower your expectations”, som de siger 😉 Det vigtigste er vel, at du har det godt.

  Ps. Hvor går sommerferien hen? Er total nysgerrig på hvad man kan/ikke kan med spædbørn ift. ferie. Nok ikke lige i år, men nærmere til næste år…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kom med mig i bad