hvorfor vælge en babynest?

et halvt hurra

lilleliebling

Meningen med livet? At mærke ægte kærlighed!

Netop nu – på klokkeslaget 17.35 – er det et halvt år siden jeg blev mor til verdens dejligste lille pige. Et halvt år siden min verden blev vendt på hovedet. Et halvt år siden jeg lå alene på fødestuen, forvirret og ikke mindst bange. Nu er der gået et halvt år. Den første tid efter fødslen var som et vakuum – en lille tidslomme, hvor jeg nærmest kunne fortælle hendes alder i timer, i minutter. I dag ved jeg dårligt hvor mange uger hun er – men jeg ved hun er 6 måneder. Et helt halvt år. Tiden er for alvor begyndt at løbe afsted. Jeg nyder at være hendes mor, det er fantastisk (selvom det kan være hårdt) og jeg elsker min lille pige højere og højere for hver dag der går. Bedst som jeg tror det er umuligt at mærke større kærlighed, vokser mit hjerte lige et nøk mere og flyder over af lykke over min egen lille skabning. Det mest vellykkede DIY projekt i hele mit liv. Det her moderskab er det vildeste! Nu tror jeg vi skal fejre dagen med nogle halve kager og måske en halv kop kakao. Ikke til den lille dame – bevares. Hun er nok mere til lidt lun mælk eller en halv portion mos.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvorfor vælge en babynest?