pusletaske fra day

en elendig blogger og et fantastisk bryllup

Blogliebling bryllup 2

blogliebling bryllup

Et lille indblik i den smukkeste dag i mit liv..

Jeg er på rigtig mange måder en ganske uduelig blogger. Jeg er en temmelig privat person. Jeg er dårlig til at bringe jer læsere med ind i processen og fortæller hellere ting på bagkant end at dele for meget hurtigt. F.eks. var vores forlovelse ikke annonceret på bloggen i næsten ét år – ej heller på vores private Facebook profiler og jeg har heller ikke spammet bloggen med vores bryllupsplanlægning. I stedet har jeg ladet mig selv være med i processen, jeg har nydt forlovelse og bryllupsfest og jeg har nu fået det tilpas meget på afstand til, at jeg føler mig klar til at kunne lukke andre ind og lukke op for, at I kan få en del af den oplevelse i tekstform og billeder. En lille bid af én af de mest fantastiske oplevelser i mit liv.

Det er svært at forklare, men nogle gange føler jeg bare bedre jeg kan mærke mig selv når jeg ikke deler mit inderste med gud og hver mand. Jeg har brug for, for alvor at mærke efter hvordan jeg har det med det hele, når der sker store ting i livet, uden at skulle forholde mig til andres meninger og holdninger – det gælder både med f.eks. vores bryllup og graviditeten. Jeg holder tit kortene så tæt til kroppen, at jeg kan have svært ved selv at se dem. Men hellere dét, end at fortryde og føle man har fortalt for meget.

Nu har jeg været gift i 8 måneder. Blogland flyder over i forlovelser – bl.a. Cathrine, Christina, Christine og Camilla – og der er derfor masser af indlæg med planlægning af bryllupper. Jeg håber I ikke er ved at kaste op af save-the-date kort og får knopper af tyl og diamantringe? Jeg håber tværtimod I måske har lyst til at kigge lidt med her på bloggen, hvor jeg vil dele et vaskeægte bryllup med jer? Nemlig billeder fra mit (og min kære mands) fantastiske, men noget atypiske sommerbryllup. Det var ikke helt traditionelt og alligevel var det helt perfekt.

Er der mon nogen af jer, der er forlovede og skal giftes? Eller nogen, der er blevet det?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

 • Julie

  Hej Natasja.
  Jeg ville bare lige fortælle dig at jeg nyder dine indlæg når de kommer op, og når du deler det, du selv har lyst til. Så for mig behøver en god blogger ikke kun at være en, der deler alt med verden, lige i det øjeblik det hele foregår. Jeg nyder i hvert fald at læse med, det skal du bare lige vide! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din kommentar Julie <3 Det er jeg virkelig glad for at høre. Tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia Henkel

  Hvor er det fedt at du deler alligevel – stor respekt og kram herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan virkelig godt forholde mig til dit indlæg. Jeg er også selv sådan en person, som gerne vil pakke ting ind, hvis jeg absolut skal lukke andre ind i min private sfære. Det er lidt en udfordring med min blog, hvor jeg gerne vil kaste et nyt lys over psykiske lidelser, men det skal samtidig ikke være for “jeg føler”, “jeg synes”, “jeg tænker”, for det tror jeg ikke, at andre kan bruge til noget, og hvorfor så overhovedet skrive det ned…

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er et evigt dilemma, hvor meget man vil og bør dele. Du skal bare skrive det, der giver mening for dig – det er lettere sagt end gjort, det ved jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pusletaske fra day