jeg kommer til at savne

jeg glæder mig til

 photo collagehus_zpsx9vwwri9.jpg

Det første billede – med den flotte pejs – er fundet på Pinterest. Resten er mine egne gode minder…

Der er ting og sager jeg kommer til at savne når vi flytter fra én by til en anden inden længe. Hvis I ikke allerede har læst indlægget om hvad jeg kommer til at savne, kan I finde det her. Heldigvis er der også ting jeg glæder mig til når vi flytter. København kan tilbyde os noget provinsen ikke kan – og vice versa. Her er listen over de ting jeg glæder mig til.

Når vi flytter glæder jeg mig til…

 • Grillaftener på terrassen og solbadning i haven.
 • Kolde vinterdage foran pejsen sammen med mine to favoritter (min mand og datter).
 • Små friske blomsterbuketter plukket i egen have.
 • Legeaftaler mellem min datter og hendes søde fætter – de to elsker hinanden, det kan man allerede se. De kommer til at bo max 5 minutters gågang på mini-ben fra hinanden og jeg håber det bliver en gave for dem at have hinanden så tæt på.
 • Skovture og gåture i det nye kvarter.
 • Kortere køreture til favoritstrandene i Nordsjælland og ditto ishuse!
 • Mulighed for at invitere gæster til middag i vores lidt større spisestue.
 • Indretningen af vores første egen bolig. Vi skal sætte lidt i stand og sætte vores eget præg på huset, indenfor de rammer vi nu engang har. Det bliver rigtig fint – det er jeg sikker på. Selvom jeg som rutineret flytter efterhånden godt ved den slags tager lidt tid.

Hvor bor I egentlig henne? Og hvad er det bedste ved det sted I bor?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

 • Jeg drømmer selv lidt om at blive provinspige i København, for jeg er så enig i at der er flere muligheder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg kommer til at savne