i øvrigt #2

babyudstyr: kørepose i lammeskind

 photo koslashrepose6_zpsomp3iqco.jpg

 photo koslashrepose9_zpssvqtjvox.jpg

-Sponsoreret-

Selvom man måske ville ønske det var anderledes, så er faktum desværre, at de kolde tider ikke helt er forbi. Sneen ligger i et fint lag overalt udenfor mit vindue og frosten bider i kinderne. Da vi blev forældre var efteråret kun lige begyndt og der var ikke behov for det helt store tykke overtøj eller lignende til vores lille menneske. Nu hvor det er koldere, pakker vi hende lidt bedre ind end tidligere. Én ting jeg har lært som forældre er, at man helst ikke skal pakke sit barn alt for varmt ind – det må helst ikke blive helt svedigt og opkogt, men det skal selvfølgelig heller ikke fryse. Hvor meget et barn skal pakkes ind for at holde en god temperatur er forskelligt fra barn til barn og jeg er sikker på, at forældrene bedst ved hvordan deres barn kan lide det. Nu hvor det har været koldt, har vi eksperimenteret lidt med hvor meget vores lille dame skal pakkes ind – både i tøj og dyner og des lige. Vi har fundet den perfekte køredragt i uld fra Joha, men vi har også fået noget andet lækkert til de kolde dage.

Vores lille kærlighedsklump er nemlig en heldig én. Hun har modtaget en rigtig fin kørepose fra Jollyroom. Køreposen er med lammeskind indeni – det anbefales af Sundhedsstyrelsen, at børn ikke sover på lammeskind indendøre, da det kan blive for varmt, men udendøre kan det være rigtig fint på de kolde dage. Nu hvor hun er blevet lidt større er køreposen guld værd. Vi bruger den i hendes klapvogn, så hun kan ligge trygt og varmt og hygge sig. Der er næsten altid sovegaranti, når hun kommer ned og putter i køreposen. Åh hvor ville man gerne være baby når man ser hvordan hun ligger i vognen og putter. Det ser SÅ rart ud. Den kørepose vi har er den store model fra Nordlys, så den kan også bruges i klapvognen næste vinter når hun er lidt større og til den tid er oppe og sidde. De er faktisk på tilbud netop nu til under halvpris! Find den her.

En anden smart ting køreposen kan bruges til er legetæppe når man er på farten. Den kan lynes helt op så den bliver ét stort kvadratisk skind. Når vi har været ude på besøg hos folk har vi derfor haft et lege tæppe lige ved hånden og vores lille mus har ikke frosset når hun har ligget og leget på gulvet.

Selve klapvognen vil jeg også gerne lige give et par ord med på vejen, den er virkelig en favorit herhjemme – det bliver i et andet indlæg.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

i øvrigt #2