bryllup, babyudstyr og fremtidsplaner

noget om gamle dåbskjoler og en ny hæklet sag

 photo kjole_zpsw2cy7w3l.jpg

Så nuttet – jeg kan næsten ikke bære det!

Se lige det her sæt – er det ikke fint? Det er lavet til et ganske særlig lille menneske, til en ganske særlig lejlighed. I weekenden skal vi nemlig, sammen med en masse søde gæster, et smut i kirke og have vasket hår på vores lille dame (og hår har hun ret meget af, som I måske har set.. Så det skal nok blive noget af en begivenhed.) Her skal hun officielt have sit navn. Det er slut med at hedde ‘ukendt’ hos lægen og tid til at få sit eget sygesikringsbevis. Man er vel blevet en stor pige. Og til sådan en lejlighed fortjener man et fint sæt tøj, så det har hun fået. Nemlig den søde hæklede kjole og de matchende sokker og suttesnor til. I kirken skal hun iføres en gammel familiedåbskjole, men til festivitasen bagefter får hun lov til at lave kjoleskift til denne sart-rosa sag. Jeg har selv rigtig meget optur over den.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bryllup, babyudstyr og fremtidsplaner