udsalg og rabatkode til lirum larum leg

lykken er #66

 photo lykkener66_zpsc1wl82vj.jpg

Det er blevet lørdag – en rigtig regnvåd og grå én af slagsen og min baby er endelig gået omkuld efter en dag med strejke på middagslur-fronten. Jeg vil benytte lejligheden til at få opsummeret nogle af de lykkestunder mit liv har budt på på det seneste. Her er min lille lykkeliste for den sidste uges tid.

Lykken er..

 • De to smukke mennesker på billedet ovenfor. Det er kærlighed i dens reneste form.
 • At have 13 års dag med min smukke mand – jeg er ham evigt taknemmelig for, at han inviterede mig ud dengang og for, at vi er endt hvor vi er i dag.
 • At gå en lang tur i solskin og høre fugle kvidre – ren forårsstemning. Åh hvor jeg glæder mig til varmere dage.
 • At få besøg og spise god frokost. Og at være på besøg og spise god frokost.
 • At holde barnedåb for hele vores store familie. Det var en stor dag, hvor jeg nær fik tårer i øjnene, da vi stod der og så vores lille dame officielt få sit navn.
 • At være ude – uden barnevogn – i 1 time og 45 minutter. Bare mig. Helt alene. For første gang i snart 5 måneder. Selvom jeg elsker min datter mere end noget andet, så har det været tiltrængt at prøve at være helt mig selv.
 • At der kun er små to uger til der sker noget virkelig stort i vores liv! Kan I gætte hvad? Hint: det er VIRKELIG voksent!

 

Listen kunne fortsætte med taknemmelighed over varme bade og tid til hårvask, en skummende, varm kop latte og meget andet, men jeg vil stoppe her og i stedet overlade tråden til jer. Del jeres lykkestunder i kommentarfeltet – småt og stor, alt er velkommen.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

 • Maria

  Eftersom I jo er blevet gift vil jeg gætte på noget med noget huskøb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  hmm jeg vil gerne gætte i skal flytte i hus:)

  mon jeg har gættet rigtigt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

udsalg og rabatkode til lirum larum leg