noget om gamle dåbskjoler og en ny hæklet sag

fødselsberetning

 photo 41547d5b-3cc1-4c34-bd55-557d06f37b97_zpsj8tqj6lv.jpg

Storken jeg mødte på min vej, kort før min fødsel..

Lige et hurtigt spørgsmål inden jeg vil krybe til køjs og sove om kap med min baby: fødselsberetninger – er det noget I interesserer jer for? Jeg er i dag blevet spurgt om jeg har delt min fødselsberetning et sted og det har jeg ikke (endnu). Jeg har været lidt i tvivl om hvorvidt jeg synes det var for privat og intimt, men samtidig var jeg selv kæmpe fan af at læse dem selv inden jeg skulle føde og jeg læser dem faktisk stadig når jeg støder på dem. Derfor overvejer jeg nu om det kunne være relevant at lægge min historie på bloggen? Skriv gerne om I er til det eller helst vil være fri i kommentarfeltet.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

3 kommentarer

 • Jeg synes også det er ret interessant læsning, men indrømmer også at det først er blevet det, nu hvor jeg er blevet gravid 😉

  Jeg siger go for it! Men kan også godt følge dig i, at det er ret intimt. Det er klart noget du skal gøre op med dig selv, altså om det er noget du har lyst til at dele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Bring it on!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R

  Ja tak, det er altid virkelig interessant læsning synes jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

noget om gamle dåbskjoler og en ny hæklet sag