fødselsberetning

fødselsberetning eller ej

 photo blomster_zpso6dpvsie.jpg

Efter et par praktiske dage, hvor vi har gjort klar til og afholdt en dejlig barnedåb, er jeg nu tilbage ved tasterne. Kryds fingre for, at baby vil sove lidt endnu så jeg kan få færdiggjort mit indlæg.

Jeg har tænkt meget over det med fødselsberetningen, og jeg har besluttet mig. Jeg vil begynde at skrive på den og når jeg så har fået fattet mine oplevelser ned til en lang tekst, vil jeg tage stilling til hvilke detaljer jeg gerne vil holde for mig selv og hvad jeg føler kan gavne andre at læse om. Jeg tror først jeg helt kan mærke om jeg synes det giver mening at dele det når jeg har fået skrevet det ned og læst det som I vil læse det.

Indtil da kan jeg afsløre, at jeg allerede har brygget lidt på nogle indlæg om babyudstyr mm. og forventer at udgive en del af disse inden længe. Før jeg blev mor troede jeg ikke min blog ville blive en ‘mor-blog’ – men nu er jeg her, mega meget mor, både på blogfronten og kropsfronten. Jeg er selvfølgelig også andet end mor og jeg vil naturligvis ikke udelukkende skrive indlæg om dimser til mini mennesker, men det er nu engang dér hvor mit fokus er nu og jeg har en masse jeg gerne vil dele med jer.

Jeg håber I må få en dejlig mandag i det kolde, men smukke vejr. Nu grynter det fra soveværelset, så jeg må hellere for rundet af og trykket på ‘udgiv’.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

  • Kære Natasja. Jeg har lige opdaget din blog og det er jeg rigtig glad for. Faldt over dette indlæg og har brugt et kvarter af min babys lur på at læse lidt tilbage. Du skriver virkelig dejligt :blush:
    Og PS – så vil jeg megagerne læse din fødselsberetning – men kun hvis du føler at det giver mening for dig at dele den!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fødselsberetning