hvor meget skal man blotte sig?

Smykker i julegave

 photo Chantijulegaver2_zpsu3nifhxw.jpg

1: Izabel Camille – armring//2: Månesten – fingerring//3: Daniel Wellington – armbåndsur//4: Diamantring//5: Stine A – forgyldt fingerring//6: Julie Sandlau – forgyldt armbånd//7: Forgyldt blomster fingerring//8: Spinning – ørestikker//9: Månesten – armring//10: Stine A – fingerring//11: Spinning – sølv fingerring//12: Månesten – forgyldt armbånd

-Sponsoreret- 

I anledning af, at julemåneden nu officielt er skudt i gang, vil jeg i samarbejde med Chanti gerne dele nogle af mine julegave favoritter med jer. Er der én ting man altid bliver glad for at få i gave, så er det smukke smykker. Jeg elsker i hvert fald både at få og give smykker.

Til nogle af livets store begivenheder har jeg fået smykker i gave. Da jeg blev 18 år fik jeg en fin guldring med en brillant i og ligeså da jeg blev student. I morgengave til vores bryllup fik jeg smykker af min kære mand og ikke mindst, så har jeg naturligvis også fået min fine forlovelsesring og min vielsesring. De minder mig dagligt om nogle af de bedste dage i mit liv. Og så bringer de lidt lækker glitter ind på selv en grå vinterdag.

Jeg er egentlig ikke til store prangende smykker, men kan godt lide lidt af det hele i et simpelt, råt og samtidig romantisk look. Jeg er både til ringe, ure, armbånd, øreringe, vedhæng og halskæder. Som jeg skrev i dette indlæg er mine halskæder desværre på ufrivillig pension for tiden, da det er super upraktisk med en lille baby. Men heldigvis findes der mange andre flotte smykker. Som inspiration til ønskelisten eller måske som gaveidé til mor, søster, veninde, datter eller hvem I ellers har kær, har jeg fundet nogle pokkers lækre smykker på Chanti. Der er lidt for enhver pengepung og noget for enhver smag.

Chanti findes et stort udvalg af smykker fra kendte mærker (de 12 jeg har valgt ud er kun et lille udpluk), der er hurtigt levering, fri fragt ved køb over 500,- og vigtigst af alt, når man køber julegaver – som i øvrigt altid leveres i en fin gaveæske – så er der returret indtil 10. januar 2016.

Hvad synes I om det? Er der noget på min collage, der falder i jeres smag eller er der måske noget andet I kunne tænke jer at skrive på jeres ønskeliste?

-Sponsoreret- 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvor meget skal man blotte sig?