de første 100 dage

i øvrigt #1

 photo iovrigt1_zpsxw24wps2.jpg

  • Er det svært at skjule man har haft pølserne lidt for dybt begravet i Johan Bülows julelakridser når baby er indhyldet i glimmer…
  • Har jeg droppet at komme til at passe mine ‘gamle’ pre-preggo jeans lige foreløbigt og har i stedet købt nogle jeans (med rigeligt stretch) i nummeret større og håber bare på engang at kunne blive genforenet med den gamle garderobe. Måske det ville være nemmere hvis jeg per omgående stoppede ovenstående lakridsshow? Skal lige tænke over hvad jeg helst vil.. Passe jeans eller smovse.
  • Ser jeg snigpremiere på TV2’s julekalender hver dag.. Synes egentligt det der englehejs er lidt noget underligt noget og så ligner stedet englene bor mest noget fra et afsnit af Teletubbies, men følger altså med alligevel, bare fordi jeg kan.
  • Glæder jeg mig mega meget til juleaften!
  • Har vi vidst fået vuggestueplads til vores kærlighedsklump. Bevares, hun skal naturligvis ikke starte allerede, men vi ved nu hvor hun har plads og hvornår hun skal starte sådan cirka. Det kan en planlægnings- og kontroltosse som hendes mor (aka mig) godt lide.
  • Er mit hår blevet alt for langt og utæmmet. Bør bestille frisørtid. Gør det snarest. Skal bare lige spise en lille lakrids først…
  • Har jeg fået fine, røde, julesutsko af min husbond – det varmer mit hjerte, og mine fødder, off course.
  • Skal man ikke spise klementiner når man lige har børstet tænder. Pubad!
  • Har min søde mor fødselsdag i dag og jeg har inviteret hende og min papa forbi til en kop eftermiddagskaffe og et stykke kage. Det bliver hyggeligt.

 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

de første 100 dage