Smykker i julegave

december på bloggen

 photo 226a762c-b420-461a-98c1-b38319e6b6dd_zpsyijnsw3g.jpg

Fotos fra Pinterest

Nu er det december! (Hvis det skulle være gået nogens næse forbi).. Det er årets absolut sidste måned. Et år, som har budt på virkelig mange spændende ting for mit vedkommende.  Jeg har haft en lidt svingende aktivitet på bloggen – måske netop forbi der er sket så meget andet i mit liv, som jeg har haft travlt med. Men her i december har jeg planer om, at det skal være anderledes. Altså ikke, at mit liv ikke skal byde på noget spændende, men at der skal pustes lidt liv i bloggen.

Det skal være lidt ligesom en julekalender forestiller jeg mig – der skal være en låge (bedre kendt som et indlæg i blog-lingo) at åbne hver dag op til jul. Jeg lægger hårdt ud med et par sponsorerede indlæg, dem er der en specifik deadline på, så det slipper vi ikke uden om. Heldigvis handler de om noget så lækkert som smykker, juleønsker og rabatter, så det er vidst til at overskue. Og så har jeg ellers også lidt andet godt og blandet i ærmet til jer. Jeg kunne nemlig fornemme, at der var stemning for lidt af hvert i dette indlæg, så det håber jeg, at jeg kan leve op til.

Juleaften kulminerer det med en helt særlig fortælling..Jeg glæder mig.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smykker i julegave