december på bloggen

daniel wellington ur – en god julegave med rabat

 photo DW1_zpsqgfnk4nh.jpg

-Sponsoreret-

indlægget i går fik jeg vist jer et væld af lækre smykker, man kunne putte på sin ønskeliste. I dag er indlægget lidt i samme boldgade. Jeg vil jeg nemlig gerne tippe jer om en rabatkode på 15 % til de populære Daniel Wellington ure. Så kan I enten forkæle jer selv eller én I har kær med et lækkert ur til jul, eller måske skrive rabatkoden med på jeres ønskeliste?

Men rabatkoden er ikke det eneste jeg vil fortælle jer om. Der er nemlig også et andet godt juletilbud på Daniel Wellingtons webshop. Du kan købe et ur og få en ekstra NATO rem med samt få hele herligheden pakket fint ind, som I kan se på billedet øverst. Tilbuddet gælder helt til jul.

Jeg har selv valgt et ur med en stor, gylden skive, sort rem og små fine sten i. Uret hedder Classy Sheffield og er 34mm i skiven. Det jeg er vild med ved Daniel Wellington urene er, at de er meget flade i skiven og derfor ikke virker maskuline selvom skiven har en stor diameter. De små sten gør det her ur lidt mere feminint, så jeg tænker det vil pynte til julens pæne klæder og til nytår når klokken slår 00.00 (hvis jeg da kan holde mig vågen så længe i år).

Ud over uret har jeg også valgt en NATO rem, der går under navnet Grace Glasgow. En klassisk blå/hvid (lidt sejler inspireret) kombination. Den overvejer jeg at putte på mit ‘gamle’ Daniel Wellington ur, som har en mere klassisk urskive uden sten. Der er lidt sommer vibes over sådan en sejler inspireret rem, synes jeg. Og er der noget man kan bruge i de kolde vintermåneder er det da et strejf af solskin. Om end ikke andet, så bare i tankerne, ikke sandt?

Rabatkoden er BLOGLIEBLING15, den giver 15% på alle ure og gælder til 16. december 2015 på Daniel Wellingtons webshop.

 photo DW4_zpsk2kmcqrm.jpg

Mit ur er modellen Classy Sheffield 34mm

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

december på bloggen