diy: inspiration til adventskrans

siden sidst

 photo igfotos_zpswrmgxyqr.jpg

Kartoffelsuppe, mit livs kærlighed og gåture i det våde novembervejr..

Endnu en gang er dagene fløjet afsted mens bloggen har ligget tavs. Men jeg har det ok, faktisk rigtig ok. Jeg må nok bare sande, at jeg skal have sat lidt system på mit morliv for at finde tid til bloggen. Her får I en lille opdatering på hvad mit liv har budt på mens jeg har været MIA på bloggen.

Siden sidst har jeg..

 • Spist en pokkers masse suppe. Tidligere har jeg ikke været den store suppespiser, men novembervejret har gjort noget ved mig – og så er det altså bare nemt at lave mad til flere dage på den måde, hvilket er top rart når man har et spædbarn. Vi har bl.a. spist kartoffel/porre suppe, jordskokkesuppe og fransk løgsuppe. Kan I anbefale andre gode supper?
 • Lavet årets adventskrans og juledekorationer mens min seje baby sov til middag i 4(!) timer. Se sidste års adventskrans herDen nye kommer i et indlæg snarest (regner jeg da med), så hold øje hvis I er til den slags.
 • Købt og spist en masse klementiner (og også usundheder). Det lugter allerede lidt af jul på matriklen længe før kalenderen siger december. Jeg har dog ikke pyntet op endnu, men har da købt en enkelt julegave eller to.
 • Skiftet umanerlig mange bleer og vasket et utal af stofbleer og tøj i ministørrelser.. Morlivet <3 Godt jeg har én at dele det hele med (altså bortset fra amningerne, det er vidst mit ansvar).
 • Stoppet med at følge smukke Mathilde Gøhler på Instagram.. Normalt synes jeg man skal unde folk alt det bedste, men min morkrop tåler ikke sammenligning med hendes modella morkrop lige pt. Og så er jeg da også død misundelig over alle de lækre rejsedestinationer hun besøger. Til gengæld er jeg ikke misundelig på hendes baby – for min er MINDST lige så dejlig, og det siger ikke så lidt. Så på den måde er jeg ret heldig. Jeg finder måske tilbage til hendes profil en dag, men kender I ikke det med, at man ligesom bare bliver lidt nede over ens eget maveskind og ridebukserlår hver gang man ser en update fra ‘det perfekte liv’ online? (PS. Jeg ved godt, at jeg med garanti har spist langt flere croissanter gennem min graviditet end hun og sikkert endnu flere stykker chokolade efter fødslen, så det er nok lidt selvforskyldt.. Men derfor er det stadig lidt træls.)
 • Tænkt på alle de blogindlæg jeg gerne vil skrive – og tænkt over om I mon vil finde dem interessante? Jeg har skrevet en del halve kladder, men har (som I måske har bemærket) ikke fået udgivet meget, da en lille lækkermås har det med at afbryde mig. Det skal nok komme – mañana mañana.

 

Hvad har I fået tiden til at gå med de sidste par uger?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

 • Jeg hopper også med på hokkaidosuppen (gerne med bacon-topping!), mums. Selv er min kæreste ikke så vild med suppe, så det er alt for sjældent jeg får det.

  Og slap af og nyyyd dit morliv 🙂 Det kan de fleste vidst godt unde dig!! Bloggen løber ingen steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak <3 Jeg nyder efterhånden morlivet ret meget 🙂 Det er hyggeligt.
   Hokkaidosuppen lavede vi sidste år, men har endnu ikke lavet den i år. Den er også god 🙂 Vi toppede med friske æbler og honningristede græskarkerner. Det var også godt – selvom bacon altid er en vinder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Hej blogliebling. Skønt at høre fra din blog igen 🙂 Jeg er virkelig et nysgerrig menneske (på godt og på ondt) og kan sagtens forstå hvis det er en privat sag, men hvad kan det være du “skjuler” dit barns ansigt altid? Jeg gætter på det er for at skærme hende senere i livet, men det er bare så usædvanligt at jeg er nødt til at spørge 🙂

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er helt ok du er nysgerrig 😉 Jeg har faktisk tænkt mig at skrive et indlæg om det – så der kommer du forhåbentlig til at få stillet din nysgerrighed 😀
   Rigtig god weekend til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie L

  Hokkaidosuppe er et kæmpe hit hos os! Laves altid på slump: Hokkaido, kartoffel, løg, gulerødder, kryderier efter smag, evt en creme fine til lige at give det sidste pift -kog og blend og toppes til sdist med lidt kylling og/eller bacon :67: :67:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

diy: inspiration til adventskrans