morgave fra chanti

smukke smykker

 photo Chanti2_zpskiwbntku.jpg

Ur: Daniel Wellington//Armbånd: Julie Sandlau

-Sponsoreret-

Som jeg nævnte, har jeg været så heldig at modtage en fin gave fra Chanti. Jeg lovede at vise jer hvad pakken indeholdt. Det var det fineste forgyldte armbånd fra Julie Sandlau. Jeg har længe ønsket mig et fint, tyndt guld armbånd og det her armbånd er helt perfekt. Det kan justeres i længden og har de fineste små, diskrete sten fordelt langs kæden. Normalt er jeg vild med halskæder – men de er desværre lidt upraktiske når man har små, stærke babyhænder, der eeeelsker at gribe fat og rive i den slags. Så nu hvor mine halskæder er sendt på midlertidigt ferie, er det dejligt at kunne pynte lidt med bling på armen i stedet.

Husk, at Chanti har fri fragt ved køb over 500kr. Leveringen er lynhurtig – jeg modtog mit armbånd efter en enkelt dag og så har Chanti et stort udvalg af smykker i alle prisklasser og mange kendte smykkemærker, bl.a. Julie Sandlau, Carré, Stine A Månesten og mange andre.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

morgave fra chanti