efterårsferie i barslen

morgave fra chanti

 photo Chanti3_zpsd87l5qpr.jpg

Den fineste lille pakke fra Chanti..

-Sponsoreret-

Ud over at være blevet mor til 3.736gram rent guld, så er der også kommet noget andet gyldent ind i mit liv. Jeg har nemlig været så heldig at have fået tilsendt en fin gave fra online smykkeshoppen Chanti. I kan måske fornemme det fine guld og det lille emblem fra Julie Sandlau på billedet? Men hvad gaven helt præcist indeholder må I vente med at se til senere..

For at være helt ærlig, så trænger jeg virkelig til at føle mig lidt lækker efter en rund graviditet og nu med en slasket morkrop og ditto hår. Et lille, fint smykke er et godt skridt på vejen, så gaven var yderst kærkommen. Måske lidt nyt tøj og en tur til frisøren også vil gøre underværker. Jeg overvejer meget om længden (og dermed også #barselsknolden) skal kappes af. Og så er jeg begyndt at turnere rundt i København med barnevognen for at få rørt mig lidt. Forhåbentlig bliver det gradvist til mere og mere motion, og jeg kan dermed komme et skridt (bogstavelig talt) tættere på at føle mig som ‘mig selv’ igen – måske endda en endnu bedre version. Who knows. Indtil da forsøger jeg at pimpe det look jeg nu engang har med bl.a. nogle pæne smykker, som det jeg har modtaget i pakken.

Jeg har egentlig ikke travlt med det med kroppen. På mange måder er jeg mega stolt af min slaskede krop. Den har skabt det fineste lille liv. Men derfor skader det jo ikke at forkæle sig selv med lidt lækkert og føle sig bare en smule pæn.

Hvis I også kunne bruge lidt selvforkælelse (eller har lyst til at forkæle én I har kær) kan jeg kort nævne, at Chanti har fri fragt ved køb over 500kr. Leveringen er lynhurtig – jeg modtog min pakke efter en enkelt dag og så har Chanti et stort udvalg af smykker i alle prisklasser og tilmed mange kendte smykkemærker.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

efterårsferie i barslen