smukke smykker

10 tegn på du har fået et spædbarn

 photo baby_zpsmgw2bpgm.jpg

Jeg ved ikke om alle, der læser med nu selv har børn. Om jeg måske har mistet nogle af jer ‘gamle’ trofaste læsere fordi I ikke gider læse om børn – det håber jeg ikke? Giv lige lyd hvis I stadig sidder derude og læser med på trods af det nye indhold på bloggen. Så vil jeg blive glad. Nu har jeg været mor i næsten syv uger og jeg har ud fra min erfaring samlet 10 tegn på, at man har fået et spædbarn i huset. Måske nogen af jer kan genkende et par punkter eller måske tilføje ting til listen?

 1. Du kigger på trøjen du havde på én enkelt time i går og tænker efter gammel vane ‘den kan jeg godt have på igen i dag’.. Men det kan du ikke – den er fyldt med savl og andre uidentificerbare pletter.
 2. Du snakker om afføring (barnets (for det meste, i hvert fald)) under middagen som om det var det mest naturlige samtaleemne – herunder farve, konsistens og hyppighed for afføring .
 3. Apropos nr. 2 – du er blevet skidt på – mere end én gang indenfor den seneste uge.
 4. Apropos nr. 1 og 3 – du vasker tøj dagligt.
 5. Pludselig har det været en mega god nat når du ‘kun’ har været vågen tre gange af en times varighed per gang og samlet har fået seks timers søvn. Hurra for mælkemokka på de lidt hårde dage.
 6. Det tager dig pludselig to-tre timer at komme ud af døren. Og så har du ikke engang fået vasket hår, lagt make-up eller andet fancy. Er du heldig, sidder dit hår i en lidt pænere knold end den du havde i går (tjek #barselsknold på Instagram)..
 7. Størstedelen af dit budget bliver fyret af på bleer, skumklude og andre eksotiske køb. Bye bye lækkert tøj til mutti og hej hej Libero til den lille.
 8. Du føler du har nået enormt meget når du både har fået vasket og foldet tøj, handlet ind, har været i bad og vasket hår OG lavet mad – ved siden af babypasningen.
 9. Din telefons billedealbum er vokset med flere tusind billeder på en lille måneds tid. Og du nænner ikke at slette ét eneste billede. Heller ikke selvom du har ti næsten ens billeder.
 10. Du går ned og handler med en pose lortebleer i vognen og opdager det først når du skal betale. Jeps. Det gjorde jeg i sidste uge. Super charmerende!

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

5 kommentarer

 • Ja alle punkterne med undtagelse af nr. 10, kan jeg nikke genkendene til 😀
  Min søn er 1,5 år nu, så babypasning er der ikke så meget af mere. Til gengæld er han lige i alderen hvor han skal afprøve grænser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Katrine

  HØRT! Og det ændrer sig egentligt ikke, selvom baby D nu er 9 måneder!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Jeg hænger stadig ved selvom jeg endnu ikke har børn! Har fulgt dig siden din tid på trendsales, og du skriver simpelthen så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg er en “gammel” trofast læser, og hænger stadig i, da jeg har en lille dreng på 11 uger Så elsker at der er kommet mere baby ind over her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hehe jep jeg kan nikke genkendende til alle punkter pånær lige den sidste 😉 men det sker nok før eller siden.. Håber du hygger dig med morrollen. Jeg har selv en lille dreng på 9 uger – jeg elsker barselslivet selvom det virkelig også er hårdt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

smukke smykker