lykken er #61

storken er landet

 photo 41547d5b-3cc1-4c34-bd55-557d06f37b97_zpsj8tqj6lv.jpg

Fredag d. 4. postede jeg på Instagram denne stork af efterårsblade, som jeg mødte på min vej og spurgte om den mon var et tegn. Noget kan tyde på den var et tegn..

Måske har I allerede gættet det? Eller set det på Instagram? Det er i hvert fald ikke nogen hemmelighed – storken er landet, jeg er blevet mor! Lørdag d. 5. september bød vi vores lille pige velkommen til verden. Det har været en vild tid de første uger som forældre, hvilket også skyldes stilheden her på bloggen. Jeg vil nu langsomt forsøge at indhente alle de indlæg jeg har haft i tankerne – så når jeg ser mit snit til lidt blogtid mellem amninger og lortebleer vil jeg opdatere jer herinde. Lad mig høre hvis der er noget særligt I gerne vil læse om.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #61