storken er landet

når morkroppen skal trænes

 photo 334203b7-5d58-4108-b1fb-172371fd0faf_zpsnpwftz1e.jpg

-Sponsoreret-

Min bedre halvdel er tosset med cykler. Han cykler gerne alle de steder han kan komme til, cykler af og til cykelløb på hobbyplan og har tilmed bygget flere cykler selv. Han er ret effen til det dér cykel. Derfor sørgede han også for jeg blev lidt bedre kørende for et par år siden. Han gav mig en fin cykel i fødselsdagsgave (ikke en hjemmebygget cykel, men en god én), som kunne det jeg skulle bruge den til, nemlig cykle rundt i de københavnske gader samt transportere mig til og fra arbejde på dage med godt vejr. Sidste år var jeg mega god til at cykle til og fra job hele sommeren. Jeg fik virkelig mange kilometer i benene og jeg nød (stort set) hver tur. Lige indtil jeg styrtede i august måned og blev ganske forslået og lå til observation på sygehuset fordi jeg fik styret i maven.

Jeg har cyklet efterfølgende, naturligvis, men ikke i samme omfang. Min gravide tilstand har gjort jeg har holdt lidt igen. Jeg har simpelthen været en anelse angst for at styrte igen og denne gang gøre skade på en anden end mig selv, nemlig det lille liv i maven. Så det er mest blevet til kortere ture rundt til diverse gøremål i København og ikke de lange ture.

Nu er jeg ikke længere rund og gravid (eller okay – ret skal være ret – er stadig lidt rund, men ikke gravid). Så nu håber jeg på snart at kunne benytte cyklen igen. Vi havde længe talt om måske at skaffe en ny cykel nu vi skulle have en passager med, men sørme om ikke vi har været heldige og fået en fin gave fra Jollyroom, som tillader os at cykle rundt med vores guld. En cykeltrailer! En rød, hurtig én af slagsen. Den kom hjem med posten kort inden fødslen og jeg glæder mig allerede til at prøve den når hun er stor nok til at komme med på udflugt. Til den tid vil I få en lille anmeldelse af hvordan cykeltraileren fungerer for os.

Cykeltraileren er netop nu på udsalg. I kan finde den her.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

storken er landet