når morkroppen skal trænes

lykken er #62

 photo blog6_zpsmjpo9om0.jpg

Godt nok er det ikke fredag, hvor jeg normalt deler min lykkeliste, men I skal ikke snydes alligevel. Min sidste omgang ‘lykken er’ blev lavet mens jeg var (utålmodig) gravid for tre uger siden (læs den her). Tiden er fløjet afsted og der er sket så meget siden. Vigtigst af alt, så er vores datter kommet til verden. Mit liv er vendt på hovedet og jeg er i gang med at finde mig til rette i min nye rolle som mor på barsel. Måske det bliver lidt ensporet på bloggen (pladen kører lidt i hak i mor-rillen), men jeg lover, at der på sigt nok skal komme andet end bare baby på bloggen. Lige nu fylder det bare al min tid og mine tanker – hvilket ugens lykkeliste også bærer præg af.

Lykken er..

 • At blive mor!
 • En yndig, sovende baby, der ligger og grynter de mest nuttede lyde.
 • At se min mand være den aller bedste far for vores barn. Jeg er så taknemmelig.
 • At nå i bad OG få vasket hår (det er ikke hver dag det sker).
 • De mange søde hilsner, gaver og tanker, der er strømmet ind siden fødslen.
 • Friske blomster og buketter.
 • At fejre min mands fødselsdag. Nu som en lille familie.
 • Lækker lagkage! Og andet kage. Haps haps.
 • Gåture med barnevognen i efterårssolen.

 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

3 kommentarer

 • Jeg kunne ikke vært mer enig:) Ble selv mor for første gang for 3 uker siden til en liten pige<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder skønt, og jeg husker det godt….:-) Min hverdag ser lidt anderledes ud med 3 aktive uger…. Men lykke er stadig tiden med dem….. Kh og nyd det

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

når morkroppen skal trænes